FAQ

Meest gestelde vragen

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen. Hebt u een vraag en staat deze hieronder niet vermeld? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Hoe kan ik mijn turnpakje het beste wassen ?

Turnkleding van Christian Moreau mag gewoon gewassen worden in de wasmachine. Kies een een kort programma en was op max 30 graden. Gebruik bij het wassen een drupje vloeibaar wasmiddel speciaal voor fijne stoffen en voeg een kleurendoekje (color catcher) toe. Dit om kleurdoorloop te voorkomen. Direct na het wasprogramma de turnkleding uit de machine halen en liggend laten drogen. Wast u liever op de hand? Dan de turnkleding niet in het water laten staan. Niet wrijven of schuren. Een bijzonder voorzichtige behandeling wordt aanbevolen voor stoffen met pailletten en glinsters. Laat liggend drogen in de goede vorm, op een handdoek. Stop de turnkleding nooit in de droger.

Mijn turnpakje past niet, kan ik het ruilen ?

Als de door u bestelde kleding niet past of niet bevalt, dan mag u het binnen 8 dagen na ontvangst naar ons retour zenden. Graag met aangehecht prijskaartje. Wilt u bij uw retourzending de volgende gegevens vermelden: Naam, Adres, Ordernummer, Reden van retourzending, Naam en maat van artikel die u vervolgens wilt ontvangen. Indien u geen andere maat of ander model wenst en u uw geld retour gestort wilt krijgen, dient u uw rekeningnummer te vermelden, dan storten wij het door u betaalde bedrag z.s.m terug.

Postadres voor retourzendingen en pakketten:
Pastoriestraat 21
8441 GG Heerenveen

LET OP: Artikelen die afgeprijsd zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

Christian Moreau is een begrip in turnkleding. Alle turnkleding wordt met zorg gemaakt en de kwaliteit is hoog. Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent en graag onze turnkleding draagt. Mocht het toch zo zijn dat u niet tevreden bent over uw aankoop dan willen wij dit graag weten. Bel of mail uw opmerking naar ons door en wij zullen deze met zorg behandelen.

De prijzen op de Franse website zijn veel lager dan op www.hesters.nl. Hoe kan dat?

Christian Moreau heeft haar thuisbasis in Frankrijk. Hier wordt alle kleding gemaakt en naar alle leveranciers gestuurd. Omdat wij als Nederlandse importeur alle kleding in Nederland verkopen moeten wij invoerrechten en BTW (19%) betalen.
Deze kosten komen bij de verkoopprijs in Nederland op.

Onze vereniging wil graag nieuwe turnpakjes, kan dat?

Dat kan. Via info@hesters.nl worden de bestellingen voor verenigingen apart behandeld. Via onze design studio is het mogelijk om een model uit te zoeken en de kleuren en stoffen te variëren naar eigen keus en smaak. De afname voor verenigingen zijn bij de eerste bestelling minimaal 21 stuks. Nalevering is vanaf 6 stuks en kan ook jaren na de eerste bestelling. Prijzen variëren en zijn afhankelijk van soort stof en kwantiteit. Ook kan een collectie pakje gekozen worden als verenigingspakje. Bij afname van 21 stuks of meer ontvangt u een korting van 10%.

Wij zijn een acrotrio en willen graag zelf een pakje samen stellen, kan dat?

Dat kan. Bij een bestelling vanuit de collectie is het geen enkel probleem om de verschillende maten te bestellen. Bij bestelling vanuit de Design Studio, waarbij u een keuze kunt maken van model en stof is er een bijbetaling van 15%. Let wel op dat deze bestelling speciaal voor u wordt gemaakt en dat de pakjes niet retour kunnen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Hesters.nl heeft geen vaste openingstijden. U kunt langs komen op afspraak. Ons adres is Pastoriestraat 21 in Heerenveen.

Bel voor een afspraak: 06-55763724