Informatie

Voordat u onze webshop ingaat kunt u hier nuttige informatie en tips vinden. Tevens vindt u bij de link Faq antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bestelproces

De werking van de webshop wijst zich vanzelf. In de webshop staan aan de rechterkant van uw scherm de diverse productgroepen (turnpakjes heren, turnpakken dames etc.) waaruit u uw keuze kunt maken. Binnen deze productgroepen vindt u een aantal artikelen waaruit u kunt kiezen. Klik voor een gedetailleerde beschrijving op de foto. Artikel naar wens, klik dan op de juiste maat plus het aantal en druk op de knop ‘Bestel’. Doorloop alle stappen en vul de gevraagde informatie in.

Betaling Nederland

Voor bestellingen binnen Nederland kunt u kiezen voor een Overschrijving of iDeal.

Kiest u voor iDeal dan wordt u verder begeleid in het programma.
Kiest u voor een Overschrijven dan verzoeken wij u het te betalen bedrag binnen 14 dagen over te maken op rekeningnummer:IBAN: NL88RABO33.16.02.768 BIC code: RABONL2U t.n.v. Speerstra Gymnastics Heerenveen.Vermeld hierbij het ordernummer die in de bevestigingsmail staat aangegeven. Zodra uw betaling bij ons binnen is gekomen nemen wij uw bestelling in behandeling. Wij sturen uw bestelling naar u toe zodra deze bij ons binnen is gekomen.

Betaling België

Voor bestellingen naar België kunt u uw betaling via Overschrijving doen op rekening: ING Bank België: BE68377034677234 BIC: BBRUBEBB. Leveringen aan België worden altijd gedaan via pakketpost.

Levertijd

Indien uw bestelling voorradig is, dan heeft u deze binnen enkele dagen in huis. Bestellingen dienen per vooruitbetaling te worden voldaan. Echter, het kan zijn dat het door u gekozen artikel bij ons niet meer voorradig is. In dat geval wordt het voor u besteld in Frankrijk. Hier wordt de kleding uit de collectie vanuit voorraad geleverd. U kunt een levertijd aanhouden van circa 2,5 week. Indien het door u gekozen artikel in Frankrijk niet meer voorradig is dan wordt deze opnieuw gemaakt. In dat geval duurt de levering langer en dient u 4 tot 6 weken aan te houden. Let op! De voorraad status van onze winkel wordt niet aangegeven op de site. Wilt u zeker weten hoe lang de levering duurt neemt u dan even contact met ons op!

Belangrijke mededeling

De collectie modellen die in de aanbieding zijn mogen niet geruild worden.